Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

No není to žádnej krasavec, ale má charizma, aneb Ideální chlap ze sekáče...

Prekérní situace: v práci se pro něco ohnete a vzadu uslyšíte praskavý zvuk. Je vám hned jasné, že ty džíny co už nebyly úplně nejnovější, se s vámi definitivně rozloučily. Heksnšůs by byl sice horší, ale ta díra na zadku ...  

...uprostřed pracovního dne taky nic moc. Třeba si toho ostatní nevšimnou, myslíte si naivně. Bez obav - všimnou. Co teď?

Kousek od mého pracoviště se nachází jeden vietnamský obchod a jeden sekáč. Nejprve zapluju do toho prvního. Paní prodavačka se na mě ze široka usmívá. "Kalhoty iksel? To né, moc velký. Tady mame šlutá, ružová a hnědý". Ještě před chvílí bych dala království za neděravé kalhoty, ale tyhle barvy a střih, to fakt ne!

"Mame legíny, tšicet prosent slevá", snaží se mne přesvědčit usměvavá prodavačka, když vidí, že na sortiment klasických kalhot se moc netvářím. Vrhnu zoufalý pohled na legíny s leopardím vzorem případně s jeleny a zajíci (nebo co je to malý čtverhranný). Při představě, že bych se v tomhle měla promenovat před dospívajícími studenty... Napadá mne varianta, že bych si vyrobila na stávajících prasklých džínách ještě pár děr a pak by to snad vypadalo trendy, ale ta díra na mém pozadí by stejně asi neprošla.

S díky odmítnu i mikinu s kolouškem, i když ta je "padesat prosent slevá" a upínám své poslední naděje na sekáč o deset kroků dále. Vidím to trochu skepticky, protože v mé velikosti možná nic mít nebudou. To by muselo být velké štěstí.

Byly tam! Dokonce hned dvoje džíny normální barvy a snad i dostatečně velké. Odcházím dozadu do stísněného prostoru za závěsem alias "zkušební kabinky" zkřížené se skladištěm všeho možného, co už se nevešlo do malého přecpaného krámku. Je to trochu napínavý. Ty modrý sice dopnu, ale nesměla bych se ohýbat a zhluboka dýchat. Vydržím bez dechu do konce vyučování? Co když ne?

Zrovna když si zkouším ty černý, uslyším za závěsem rozhovor majitelky sekáče a její kamarádky. "No vona vypadá úplně jako ropucha, to nevím, co na ní ten mladej kluk vidí", pronese jedna. "No, to spíš nevím, co vidí ona na něm, vždyť je takovej tmavej, asi černoch a nebo spíš ňákej Ital", oponuje jí znalecky druhá.

"No jó, Italy nebrat ani Maďary nebo Rumuny, to máš pravdu", praví ta první. Trochu mi uniká pointa, co mají dámy proti zmíněným národnostem. Hned se to dozvím. "A Španěly taky né, ty jsou taky trochu líznutý..." Aha, zřejmě tady probíhá debata o mezinárodních statistikách v konzumaci alkoholu, ale jak to souvisí s tou "ropuchou", co si nabrnkla toho tmavýho kluka, stále ještě netuším.

"No a jak by podle tebe měl vypadat ideální chlap?", zeptá se bez obalu ta, co si plete černochy s Italy. "Co třeba ten herec, jak hraje v tom, no víš v čem...?" Její kamarádka zřejmě ví, zato já totálně tápu. "No není to žádnej krasavec, ale má charizma", řekne uznale kamarádka. "Kvůli takovýmu bych si klidně nechala zvětšit prsa o jedno číslo, ale o víc ne. No, nejsem blázen!"

"Dyť je máš dobrý, prosimtě, podívej se na mě. Co bys chtěla v pětačtyřiceti. To já jsem šla před měsícem na mikrodermál tady na břiše, koukni na tu kuličku. Ještě si to asi nechám udělat do výstřihu". Nevím přesně, co je to "mikrodermál tady na břiše" a o jaký kuličce je řeč, ale asi to bude nějaký nepříjemný chirurgický zásah nebo tak něco. Podvědomě zatáhnu břicho a přemýšlím, jestli bych něco takovýho byla ochotná podstoupit kvůli "ideálnímu chlapovi". Možná bych pro začátek mohla zase začít cvičit, přece jenom ty vanilkový rohlíčky o vánocích vykonaly své.

Druhé zkoušené kalhoty mi překvapivě padly dobře, takže už nebyl důvod dále prodlévat ve stísněným zkoušecím kamrlíku a navíc jsem už měla trochu naspěch, ale lákalo mne dozvědět se ještě něco zásadního o ideálních chlapech a co všechno by pro ně ty dvě ženy vytrpěly. Bohužel nic dalšího v tomto směru nevím a nemohu se o to podělit. Kamarádky ze sekáče zřejmě usoudily, že dost bylo ideálních chlapů a začaly probírat jen samá nepodstatná témata jako Angelinu Jolie, co bude dnes k večeři a proč Franta nekoupil ty levnější zimní gumy.

Zkrátka, návod jak poznat ideálního chlapa v sekáči nehledejte. To si radši půjčte nějaký lifestylový časopis u své kadeřnice, proberte to s kamarádkami u dvou deci, jestli ten jejich muž  je ideální a nebo úplně obyčejně normální jako ten váš. No a na konec si zkuste realisticky přiznat samy sobě, že možná taky nejste podle všech parametrů (ty si najdete v těch lifestylových časopisech) zrovna ideální ženy.

Jak jsem na tom já? No, mám hodně hodně daleko k ideálu. Bude to nejspíš tím, že nemám ten mikrodermál na břiše a měnit velikost poprsí se mi taky příliš nechce.

Čert to vem, hlavně že jsem sehnala ty kalhoty a nechodím na veřejnosti jako naprosto neideální žena s dírou na zadku!

P.S.: Vygooglila jsem si ten "mikrodermál". Tak to ani náhodou!

Autor: Pavla Kolářová | čtvrtek 26.1.2017 10:00 | karma článku: 16,23 | přečteno: 645x
  • Další články autora

Pavla Kolářová

Lupénková pilka v rukou rozvášněných žen aneb Jak to vidí umělá inteligence

Člověk se nestále učí, neb je to tvor rozumný a příroda ho obdařila inteligencí. Prý... No, dejme tomu, že ano. Jenomže je to také tvor líný a co může, to si usnadní. Vezměte si takový pazourek, zápalky, kolo, splachovací záchod...

22.2.2024 v 15:47 | Karma: 12,24 | Přečteno: 241x | Diskuse| Ostatní

Pavla Kolářová

Dobrej ročník...

Tak teda zase jsme o rok starší. Nepotrpím si na patetická slova, ani tu nechci bilancovat, jen trochu zalistuji ve svých vzpomínkách. Asi začnu s alkoholem. Totiž ne s jeho konzumací, ale dám k dobru pár poznatků, které jsem...

7.1.2024 v 10:32 | Karma: 17,07 | Přečteno: 304x | Diskuse| Ostatní

Pavla Kolářová

Když nechcete zapadnout...

Tak nám už více než dva dny chumelí... Pár centimetrů sněhu? Řeknete si, to je toho. Ti z města jsou ňáký zpovykaní. U nás jsme na něco takového dávno zvyklí... No i když v posledních letech je toho bílého nadělení čím dál tím...

3.12.2023 v 15:08 | Karma: 15,24 | Přečteno: 323x | Diskuse| Ostatní

Pavla Kolářová

Nemáme koule, zeptejte se příští týden...

V obchodech pomalu a jistě začíná každoroční předvánoční šílenství a mě se zmocňuje každoroční panika. Pokud nemusím, tak v následujících týdnech do žádných větších obchodních center nepáchnu. Zvažuji několik únikových variant,...

12.11.2023 v 11:19 | Karma: 30,80 | Přečteno: 3572x | Diskuse| Ostatní

Pavla Kolářová

Konečně je hnusně...

Víte co? Od tý doby, co tu máme to globální oteplování či co, je počasí celý poblázněný a kdo se v tom má vyznat, jaké je vlastně roční období. V zimě je teplo. Na jaře mrzne. V létě je extrémní sucho nebo prší a prší. No a...

4.11.2023 v 15:04 | Karma: 18,29 | Přečteno: 360x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Danko dostal za nabouraný semafor pokutu a zákaz řízení. A šel zametat

26. dubna 2024,  aktualizováno  15:10

Předseda Slovenské národní strany (SNS) Andrej Danko oznámil, že dostal pokutu 900 eur (zhruba 22...

Policie navrhla obžalovat za podvod dva rusínské aktivisty s vazbami na Zemana

26. dubna 2024  15:05

Policie navrhla obžalovat dva proputinovské rusínské aktivisty Mychajla Ťaska a Vasyla Džuhana z...

Nejdřív spor o Green Deal. Sliby politiků pak převrátila umělá inteligence

26. dubna 2024  5:42,  aktualizováno 

Tématu Green Dealu a jeho možné revize se věnovali kandidáti pro volby do Evropského parlamentu v...

Velitelé jsou svině, moji rotu zničili. Ukrajinci hasí průlom v Donbasu

26. dubna 2024  14:54

Premium Zatímco Rusové rozšiřují průnik kolem strategicky položeného městečka Očeretyne, Ukrajinci řeší,...

Jak na rychlou a jednoduchou večeři s rýží?
Jak na rychlou a jednoduchou večeři s rýží?

Díky své všestrannosti se rýže LAGRIS už dlouho stávají nedílnou součástí mnoha pokrmů z celého světa. Bez ohledu na to, zda se používají k...

  • Počet článků 333
  • Celková karma 12,24
  • Průměrná čtenost 873x
Píšu, tedy jsem. Díky, že to občas někdo čtete. Neberu se příliš vážně, jen tak plkám, vymýšlím si, hraju si se slovy, protože je to pro mne tak trochu droga a tak trochu psychoterapie.