Diskuse

Ve zkratce

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

;-DR^moc hezký a vtipný-ale četla jsem nějakou studii že proti sexuání uvolněnosti šedesátých let to dnešní mladí berou vážněji-tak nevím, asi je to individuání případ od případu-každopádně dík za zábavné počteníčko

0 0
možnosti
Foto

Myslím, že ve vztazích platí i dnes různý varianty: rychlá, dlouhodobá, vážná, uvolněná - asi jak kdo, samozřejmě. Já si spíš dělám legraci z uspěchanosti a zkratkovitosti, ale nechci všechny mladé házet do jednoho pytle. Díky za komentář.:-):-)

0 0
možnosti
Foto

R^Pavlo, jó to je ten fofr, rychle, stručně, výstižně...hlavně, že ti mladí tomu rozumí.;-) Tvoje rčení "středně starý kolena" mě dostalo! ;-D

0 0
možnosti
Foto

Jitko, díky za zastavení. S tou stručností je to samozřejmě trochu nadsazený, stejně tak s těmi koleny - no pamatujou už leccos, ale do sedmdesátky přeci jen ještě dost daleko.;-D

1 0
možnosti
Foto

p T H 1/5... no dobře, tak ne H ale K a vůbec celý měsíc M aby pro T b K, milá P.:-)V:-) za pár let budou v oukeji;-)

0 0
možnosti
Foto

To jsem si zavařila s těma zkratkama! Tobě taky H nebo K, to je jedno. Díky za nakouknutí.;-)

1 0
možnosti
Foto

R^Pavli, zrovna jsme se Sonou resili otazku, jestli čáp nosi kluky i holcicky nebo jestli neco z toho nosi vrana. Zjistili jsme, ze to ani jeden z nas nevi. Nemas tam nekoho mladickeho, kdo by nam poradil?:-)

1 0
možnosti
Foto

Za dávných časů prý kluky nosil čáp a holky vrána. My jsme se už narodili.:-)

0 0
možnosti

Už ve starém řecku si dospělí stěžovali, že za jejich mladých let to bylo jiné a "lepší". To samé říkali třeba i moji rodiče - "jo, v našem mládí, to byla romantika a něha", to vy mladí už dneska neznáte" My, dnes dědci a babky teď zase říkáme, co je to dnes za mládež, za našich mladých let například musel kluk s holkou randit nejmíň půl roku, aby si mohl dovolit ,vlastně byly mu dovoleny, i ty nejmenší intimnůstky (tím myslím vážnější vztahy, i v době našeho mládí se sem tam vyskytla "přátelství na jednu noc"). Jsem si jistý, že za třicet či čtyřicet let, budou dnešní mladí tvrdit, že za jejich mladých let to bylo hezčí a romantičnější.;-):-)

1 0
možnosti
Foto

Je to přesně tak, jak říkáte, Dane. Každá generace má to svoje a asi jim to tak vyhovuje. Díky za komentář a přeju hezký zbytek dlouhého víkendu.:-):-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 333
  • Celková karma 12,23
  • Průměrná čtenost 873x
Píšu, tedy jsem. Díky, že to občas někdo čtete. Neberu se příliš vážně, jen tak plkám, vymýšlím si, hraju si se slovy, protože je to pro mne tak trochu droga a tak trochu psychoterapie.