Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zapomněla jste na tu nejstrašnější ze všech Drahošových podlostí a křivostí a jánevímčehoještě - on totiž nosí brýle BEZ DIOPTRIÍ!!!!!!!!!!!!!!! A tenhle člověk chce být president!

0 0
možnosti

J82a89n 63R25i14c32h78t79e63r

22. 1. 2018 11:23

Na podpisu "Výzvy" samozřejmě není nic špatného. Sice je to nesmysl, ale budiž, blížily se prezidentské volby a bylo potřeba představit se lidem:-)

Trapnější bylo sdělení p. Drahoše, že "vědci, kteří to podepsali, jsou elita národa" a ostatní akademiky s jiným názorem nepřímo označit za blbce. To poněkud neodpovídá jeho tak usilovně vytvářenému obrazu slušného a smírného člověka, který bude lidi spojovat;-)

0 0
možnosti
Foto

Na milion obyvatel připadlo v Česku 28 žadatelů o azyl. Na Slovensku to bylo sedm, v Portugalsku 19, v Rumunsku 22 a v Estonsku 30 žadatelů. Průměr EU činí 702 žadatelů na milion obyvatel. Německo mělo podle Eurostatu v loňském třetím čtvrtletí 2890 žádostí na milion obyvatel, celkem jich od podzimu 2015 za rok obdrželo 761.680.

Zdroj: http://domaci.eurozpravy.cz/spolecnost/180590-jak-je-to-s-migranty-v-cesku-nova-statistika-ukazala-vic/

0 0
možnosti

A50l65e60x 22G94r55e84g82o35r

21. 1. 2018 20:32

Demagogie je tvrdit,že v EU je pouze 702 uprchlíků na jeden milion obyvatel. Mozek je třeba zapojit a nebo tam máte chybou. Tak jako je?

Protože 500x702 je pouze 351000.

0 0
možnosti
Foto

Pardon, ten příspěvek nahoře měl být zde. Já jsem jen zkopírovala údaje z internetu (článek z roku 2017). Bohužel jsem z nich nevyčetla, jestli je to statistika pouze za loňský rok, a jestli zahrnuje pouze schválené žádosti o azyl. V uprchlických táborech je běženců několikanásobně více. Souhlasím, že to číslo je neuvěřitelně malé. Pokud se v těch číslech vyznáte lépe, zkuste přijít na to, kde je chyba - zdroj jsem uvedla výše. Nicméně, to nic nemění na skutečnosti, že v ČR zatím nejsou "hordy". My jsme jen přestupní stanice.

1 0
možnosti
Foto

K neotevírání diskuse: Pokaždé jsem naštvaný, když dočtu článek a vidím, že nemá diskusi. A to i tehdy, když necítím potřebu diskutovat... Přijde mi to jako blogerská neslušnost. Zvlášť v tomto případě, kdy si bloger bere na paškál konkrétní osobu.

2 0
možnosti
Foto

Zvláště u takového poměrně kontroverzně pojatého blogu mi to přijde poněkud zbabělé. Autor si chtěl asi vylít své srdce a rozhodně nechce o svých názorech diskutovat. Děkuji za Váš komentář.:-)

3 0
možnosti

D28a11v20i24d 53V96l59k

21. 1. 2018 18:34

Jo Karma PavliR^

2 0
možnosti
Foto

Díky moc za kouknutí, Davide.:-)

0 0
možnosti

Jinak tedy díky za odkaz na blog pana Rendy, který jsem z nějakého důvodu doteď míjel. Jako bloger vypadá velmi nadějně, ale to neotevírání diskuzí se mi taky nelíbí, pokud by náhodou tohle četl, tak bych ho rád požádal, aby ty diskuze otevírat začal. Díky.

2 0
možnosti
Foto

Nechtěla jsem tady jeho článek popularizovat (asi se stalo), ale spíš jsem vyjádřila své rozhořčení nad tím, jak jednostranně a kategoricky své názory prezentuje a nemá tu odvahu ani otevřít diskusi - co kdyby s ním někdo náhodou nesouhlasil? Díky za přečtení.:-)

2 0
možnosti

Na dobré vlastnosti často apelují manipulátoři. Drahoš bude pracovat proti tomu, aby se ustavila vláda, která se postaví proti dublinu iv.

1 0
možnosti
Foto

Proti Dublinu IV jsou všechny politické strany,malete nesmyslnosti a hloupě lžete.Drahoš je také proti...

4 1
možnosti

Ta definice slušnosti ale JE velký problém. Je spousta lidí od přírody dobrých lidí, co pro tvrdší výraz nejdou daleko, a je spousta uhlazených panáků, co v případě potřeby nebudou váhat vrazit vám kudlu do zad. Neuvěřitelné, kolik lidí to v 21. století stále nechápe.

5 0
možnosti

problém je podle mne jinde.............lidé chtějí na všechno důkazy, což je v podstatě velice dobře........jenže někdy jde o řadu indicií,kde každá jednotlivá celkem nic moc neznamená ale celý jejich proud pak již ledacos ukazuje.........

a tak Pan Drahoš je slušný člověk, a má solidní vystupování...........ale velmi často nemá svůj názor a ohromně se snaží nikoho neurazit a nenaštvat..........to ale jaksi nefunguje..........protože platí že přítel všech je přítelem nikoho............není totiž možné být se všemi zajedno........vždy se najde někdo kdo má jiný a podložený názor.......

A to pan Drahoš jaksi zatím nedokázal ukázat.......a tak je veliký předpoklad, že se tak bude chovat i nadále a to je velmi nebezpečné, protože bude vždy jen záležet na tom, komu se podaří ho lépe přiklonit ke svému názoru, protože pan Drahoš nemá svůj názor...........

a tak je veliký předpoklad, že bude na Hradě jen loutkou........slušnou a vzdělanou ale jen loutkou...........pokud to tak chcete, tak je pak pan Drahoš správná volba

pokud ovšem by někdo chtěl mít na Hradě CHLAPA, který má svůj názor, pak je nutné volba pana Zemana..........ale i tohle si musí každý umět rozmyslet..a pokud možno bez emocí........emoce jsou v politice velmi špatný rádce.....

6 6
možnosti

Dobře napsáno a děkuji. Souhlas a jen souhlas nic jiného k tomu nemohu říci.

4 0
možnosti
  • Počet článků 333
  • Celková karma 12,23
  • Průměrná čtenost 873x
Píšu, tedy jsem. Díky, že to občas někdo čtete. Neberu se příliš vážně, jen tak plkám, vymýšlím si, hraju si se slovy, protože je to pro mne tak trochu droga a tak trochu psychoterapie.