Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DV

D80a54v23i71d 44V65l41k

12. 4. 2017 16:02

Jó maturita, ze slohu jsem dostal za jedna, ale prej jsem zklamal a hrál to na jistotu. Co taky jiného mohli čekat? Experimentální sloh mimo kategorie???;-D

0 0
možnosti
Foto

Tak to jsi lepší než já, já měla za dvě. Díky za nakouknutí. :-):-):-)

0 0
možnosti
JT

:-)R^ a že jsem tak smělej: vybral si někdo zahájení vodácké sezony? (resp. kolik jich bylo), třeba tam máš, Pavli, dobrej oddíl;-D

0 0
možnosti
Foto

Ano i vodáky si vybírali, kolik studentů přesně nevím, bezkonkurenčně vedla sci-fi o záhubě lidstva. Díky za návštěvu.

0 0
možnosti
Foto

Já maturovala v roce 1980, bylo to podobné tomu, co jste zažila vy. Prošli myslím všichni, krom jednoho chlapce, co se ve své práci trochu otřel o režim. Paní profesorka byla upřímně nešťastná a snažila se mu to vysvětlit – ta práce je skvělá a chyby v ní nejsou, jenže – riskovat, že to přečte nějaký soudruh z komise? Tak šel napodruhé, patřičně poučen:-/.

1 0
možnosti
Foto

Ludmilo, díky za nakouknutí, to co popisuju se stalo jen o pár let později. Dnes mě čekají další maturity - tentokrát z AJ, tedy naštěstí jen z pozice úči.:-):-):-)

0 0
možnosti
JS

:-)Pavli, moc pěkně napsáno - díky za náhled do zákulisí i jinamR^

P.S.: ještě jsem na nástavbě stihla maturitu nestátní, tak mě ty děsy minuly:-)

0 0
možnosti
Foto

Tak to buď ráda, o nic jsi nepřišla. Díky za nakouknutí.:-):-):-)

1 0
možnosti
Foto

R^Tedy Pavlo, to áčko, tam by toho člověk mohl nacintat, co hrdlo ráčí. Ale ani ten "nudný účetní" by nebyl od věci, pokud šlo o popis povah takových lidí.

Víš, že jsem nad tím dumal a došlo mi, že tehdy v dávnověku byly ty maturity vlastně taky státní. Jednotná témata, akorát, že se to opravovalo na škole:-)

Měj krásný den:-)

1 0
možnosti
Foto

Však taky to áčko (přímo existenciální sci-fi) si vybralo nejvíc lidí, komu by se chtělo psát o nudných stereotypech.:-( Díky za komentář.:-):-):-)

1 0
možnosti
MV

tu praci pana Řizkaře bych si fakt rad precet celou...

1 0
možnosti
MT

To už asi nepůjde, podle všeho už dávno žlukla a bylo vyhozena do kompostu...

0 0
možnosti