Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

Nezestarnout hlavou - to je oč tu běží. Tělo není důkaz.

9 0
možnosti
Foto

Myslím, že to jsi vystihl přesně a stručně. Díky.:-):-)

0 0
možnosti
JS

J30a70n 25S92v51a72t41e16k

12. 1. 2018 13:36

Ač rozhodně nejsem voličem pana Miloše Zemana, který má podle průzkumů zrovna mezi staršími spoluobčany asi velmi slušnou podporu, nikdy by mě nenapadlo kohokoli omezovat v jeho právu vyjádřit se prostřednictvím voleb. Jen proto, že neúčast určité skupiny voličů ve volbách by mohla zamezit zvolení určitého mnou nechtěného kandidáta, nemohu přece někoho omezovat v právu volit.

Jednou by se to mohlo obrátit proti mně a mohl bych být i já na svých právech omezován.

Navíc mi je jasné, že jednou budu i já (dožiju-li se) ve věku, kdy na mě bude mladší generace možná také pohlížet s určitým despektem. Copak starší občané nemají mít právo volit tak, jak oni sami chtějí?

7 0
možnosti
Foto

Přesně tak to také cítím. Díky za komentář.:-):-)

0 0
možnosti
AP

Tak zakazovat důchodcům volit je nesmysl, ALE nějakou korekci by hlasovací system měl mít, o tom jsem přesvědčen.

Proč má volební právo i každý kriminálník zavřený v base nebo lidi zavření na psychiatrii, kteří ještě nejsou zbavení svéprávnosti a i když jsou mimo, tak můžou volit? Tohle by byla úplně jednoduchá korekce.

Nebo proč má volební právo i každý nemakačenko, který celý život neplatí daně? Nebylo by lepší, aby volební právo měl jen ten, kdo přispívá do společné kasy a nerozhodovali za něj ti, co nikdy nepracovali?

2 0
možnosti
KS

K30a89r38l35a 91S45u37c50h13á

12. 1. 2018 13:34

nebo žijící trvale v zahraaničí

2 1
možnosti
Foto

Jménem svých 62 let a tedy důchodkyně Vám děkuji.

4 0
možnosti
DP

Proč zakazovat, všichni důchodci nejsou hloupí a zmanipulovaní. Moji rodiče (79 a 84) k volbám samozřejmě půjdou. Po krátké diskusi se dohodli, koho budou volit a dobrovolně mi odevzdali lístky s číslem 7, abych je mohla poslat na Hrad do Prezidentské kanceláře.;-)

3 0
možnosti
JH

Hezké povídání, ale skoro zbytečně dlouhé.

Stačilo napsat. "Holčičko jsi ještě hloupá."

2 0
možnosti
PT

P17e30t71r 36T82o18m92e10k

12. 1. 2018 12:02

Pane Hejno, nebuďte tak přísný. A navíc mně to přišlo dlouhé tak akorát.

3 0
možnosti
KM

Jednoznáčno súhlasím s týtulkom tehto blogá a skutočno by sa malo tým súčástným geróntom penzystýckým odobrať volebné právo.

Veď si uvedomítě, že to bolá najmá táto generácija, ktorá tuná celé tjé letá zubámi, nechtámi držála celé tjé letá u moci hentén hnusný, šedivý totálýtný systném vďaka ktorému sa nachádzame v takom svrábe v akom zme a z ktorého sa stálo vybabráť neviéme.

A uvedomtě si, že najmá v letách tak nazývanej "normalizácije" to boli týto ludjá ktorý tuná ten marást ešče podporováli tým, a namiésto odpovedného prístupa a roboty pre blaho spoločnosti ibá seďáli a krafáli na všelikých tých straníckých, ROH, SZM schodzach a v ulíčných výboroch a v pracovnej dobe povetčinu všeliké "melúchy" robíly a kdě čo pokradnúť pemýšláli.

A preto sa týto ludjá, ktorý za svój živót praktýcky skutóčnu robotu něpoználi sa dožívaju o mnoho vyššiého veká, lebo ako písám praktýcky robótu něpoználi a tak ustátý (češsky -unavení) není sú, narozdiél od nás mladých, ktorý mosíme svojou robotou všetké tjé svinstvá napravováť a ešče sa nám něustálo zvyšuje vek pre odchód na zaslúžený odpočinok.

A oni si ešče naviác užívajú neustálo a něhorádzno sa zvyšujúcích nezaslúžených dvóchodkov a preto okrem zákaza volebného oprávněnija bysom všetkým týtmto luďom maximálno jednotné a skutočno minýmálné penzijé vyplácal.

Veď si uvedomítě, že pokiál by něbolo nás, mladej generácije, ktorá na jeseň v tem 89 ́ pozviédla hentén prápor slobódy a demográcýje ktorý cez všetké tjé prekážky a ťažkostě hrdo nesiéme vstriéc našej ščástnej, slobódnej svetlej budúcnosti, tak byzme vďaka týmto súčástným geróntom penzystýckým isto hladom a bidédou pokapáli.

1 12
možnosti
DP

Promiňte, ale co to je za nářečí, slovenština to není a číst se to nedá.

5 0
možnosti
JS

Veřejně říkám " zakažte Kolářové psát blogy "

0 10
možnosti
PT

P91e60t35r 36T18o65m91e85k

12. 1. 2018 12:01

Veřejně říkám. Zakažte Svitákovi psát cokoliv.

9 0
možnosti
DV

D12a43v79i83d 10V59l16k

12. 1. 2018 10:57

No mě to taky štve v konextu to, že sami volit nechodí.Hučím do vlastního syna, ale je mu je to úplně ukradené. Jediná šance je, že by tihle mladí mohli volit přes internet. Ale zase na druhou stranu, když s nimi člověk mluví oni už jsou úplně jinde než my jejich rodiče a na úplně jiné planetě než jejich prarodiče, Blbosti typu rasismus je absolutně neberou, jsou daleko otevřenější, svobodnější než my Husákovi děti. Občas mě štvou,ale já jim fandím.

3 0
možnosti
Foto

Díky za nakouknutí, Davide.:-):-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 333
  • Celková karma 12,24
  • Průměrná čtenost 873x
Píšu, tedy jsem. Díky, že to občas někdo čtete. Neberu se příliš vážně, jen tak plkám, vymýšlím si, hraju si se slovy, protože je to pro mne tak trochu droga a tak trochu psychoterapie.