Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

jakože tohle jsou moje poslední volby?:-)

0 0
možnosti
VL

Ano. Volební právo je až od určitého věku. A tak bude zavedena i horní hranice aneb když začínáš pobírat důchod tak už se tě volby netýkají.;-)

1 1
možnosti
EK

Mládí je přirozeně levičácké, my staří jsme spíš konzervativní, nějak se to vyrovnávat musí. Jenže tihle mladobolševici si myslí, že jsou něco lepšího, když nezažili socialismus a vůbec jim nedojde, že se chovají a přemýšlejí hůř než soudruzi z ústředního výboru.

15 0
možnosti
EK

Zejména, když jsou barvy zelené.

6 1
možnosti
LV

Na druhou stranu, divíte se, když si přečtete třeba slátaniny pana Čejky, který sám tuší, že píše hlouposti, takže ani nezapne pod svými výtvory diskuzi? Nebo Standa Novák, Jiří Hermánek...to jsou zástupci seniorské generace, která rozhodně nehodlá ani věcně argumentovat, ani seriózně diskutovat. Naopak vystupuje přesně z té pozice, že "oni přece mají něco za sebou, a žádný slinta s mlíkem na bradě je nebude poučovat".

4 0
možnosti
LV

Nebo pan Dorotík, který momentálně vede žebříček čtenosti. To je fakt snůška nesmyslů ve stylu "Lhář není ten, kdo lže, ale ten, kdo ho neprokoukne a nechá se obelhat"... S takovými lidmi nelze diskutovat, na takové je možné se pouze nas... naštvat a občas si ulevit tak, jako ona paní nebo slečna, kterou volně citujete.

4 0
možnosti
Foto

Díky za tento článek, i když si myslím, že všeobecná averze mladých vůči těm o generaci - až dvě - starším, až tak neexistuje. I když současný trend ve společnosti - "nevážit si nikoho a ničeho", ani sebe sama, existuje. Jsou samozřejmě i pošetilí staří lidé, jsem ale přesvědčena, že větší procento mezi nimi je těch moudrých a zkušených. A staré přísloví "zkušenost nad učenost," doufám, stále platí... ;-)R^

3 0
možnosti
Foto

Ta slečna určitě neprezentovala většinový názor mladých, naštěstí. Neviděla bych to tak černě s nastupující generací, ale jsou i výjimky.;-( Díky za komentář.:-):-):-)

3 0
možnosti
RE

Pavli krásně jsi to napsalaR^ Jen slečně, ovlivněný xichtoknihou to asi moc nevysvětlíš:) Mám jedno vnitřní přání: nevolte už prosímvás kandidáta A,B. :)

0 0
možnosti
Foto

Nebudu, slibuju.;-) Díky za komentář, Romane.:-):-)

0 0
možnosti
Foto

R^Do kamene tesat a na titulku dát!:-)

6 0
možnosti
Foto

Díky moc za komentář, Honzo.:-):-):-)

2 0
možnosti
ŠM

moc dobře napsané,skvělá odpověď!

8 0
možnosti
PK

To je dědictví z dětství, bylo by potřeba, aby se psychiatr na tu dámu podíval a určil diagnozu....jinak je to velmi smutný,protože řada důchodců na tom není zrovna nejlépe ve srovnání s důchodci v západní Evropě..

2 0
možnosti
Foto

Máte pravdu, je to smutné, že někteří mladí lidé to vidí takhle a "tak trochu" nepřemýšlí o tom, co říkají.:-):-):-)

1 0
možnosti
JS

VR^tenhle Tvůj blog si zaslouží titulku víc než kdo koho a proč, PavliR^R^R^

Žít a nechat žít, to se málo nosí v dnešní době...

9 0
možnosti
Foto

Děkuji Jani, nedalo mi to, musela jsem sednout k počítači a vypsat se z toho.:-):-):-)

2 0
možnosti
FD

No zakazují nám toho až přemíru.

2 0
možnosti
Foto

Přesně tak. Děkuji za komentář.:-):-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 333
  • Celková karma 12,24
  • Průměrná čtenost 873x
Píšu, tedy jsem. Díky, že to občas někdo čtete. Neberu se příliš vážně, jen tak plkám, vymýšlím si, hraju si se slovy, protože je to pro mne tak trochu droga a tak trochu psychoterapie.