Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vnukla si mi námět na článek o jedné paní od nás.

Hezky si to napsala. Někdy tam člověk spadne, ani neví jak.

1 0
možnosti
Foto

Díky za přečtení a komentář, Bohunko.:-):-)

0 0
možnosti
Foto

Díky za přečtení, ještě dodatečně přeji vše nejlepší k svátku.:-):-)

1 0
možnosti
IM

I86v67a 57M38a60r23k10o12v21á

5. 12. 2018 21:14

Pracuju v neziskovce, která poskytuje několik služeb. A stalo se nám toto: chodíval takovýhle pán umýt se do sociální sprchy. V tom samém městě v jednom supermarketu tři organizace měly projekt, pro který hlasovali zákazníci vhozením žetonu, a ten, který bude mít nejvíc hlasů, dostane pak nějaké peníze od toho obchodu. Jeden z těch projektů byl pro náš hospic. No a tenhle pán nám jednou řekl, že když tam cosi nakupoval a dostal ten žeton, že to hodil nám. Že prý když my pomáháme jemu, tak on pomůže nám... V životě je kolikrát těžké říct, kdo komu vlastně pomáhá, přestože to na první pohled vypadá jednoznačně... Moc hezky jste to napsalaR^:-)

2 0
možnosti
JS

V každém čertovi je kus anděla a každý anděl má v sobě jednu jiskru čertoviny :)

3 0
možnosti
VN

Rv smutné ... mnoho takovýchto existencí ukrývaly fabriky. Tam přeci jenom nemohlo dojít k takovému zbídačení ... měli se alespoň kde vykoupat, a spolupracovníci jim občas přinesli oblečení, no, i morálně občas někdo zapůsobil ... Rv ještě jednou smutné ....

1 0
možnosti
Foto

Pavli, to se Ti povedlo, moc povedlo! Právě proto, že jsi neměla prvotní ambice dojmout, tak přesně proto dojetí přišlo spontánně a nebylo nepříjemné. Tak pěkné andělské odpoledne, a když něco čertovo, tak jen kvítko;-).

2 0
možnosti
Foto

Díky za přečtení, Zdeňko.:-):-)

0 0
možnosti
Foto

Čert s křídly nebo anděl s růžky?;-)

1 0
možnosti
Foto

R^nemá ambice dojmout ... ale dojal. Hezký, hezoučký a k tomu syrový.

1 0
možnosti
  • Počet článků 333
  • Celková karma 12,22
  • Průměrná čtenost 873x
Píšu, tedy jsem. Díky, že to občas někdo čtete. Neberu se příliš vážně, jen tak plkám, vymýšlím si, hraju si se slovy, protože je to pro mne tak trochu droga a tak trochu psychoterapie.