Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Díky všem za komentáře a palec nahoru. Mile mne překvapilo, že zde nelétají žádné mínusy.:-):-)

0 0
možnosti
Foto

Když se podíváte zpět proti proudu času, snadno tam objevíte, že naopak miliardáři byli vyzýváni ke vstupu do veřejného prostoru, protože byli údajně nezkorumpovatelní. Pod tímtéž heslem byli stanoveny odměny soudců a poslanců a ministrů a senátorů tak vysoko jaké jsou nyní,

Takže už nevím, co tady kdo chce.

0 0
možnosti
JK

Neříkejte, kdopak je to vyzíval? Komunistiké utopické tvrzení, že někdo, kdo má dost, sám uzná, že už víc nepotřebuje a rozdá to ostatním, je šířeno pouze propagandou těch, co nebudou mít nikdy dost. Je to těžko uvěřitelné, ale najdou se i tací, co tomu věří.

0 0
možnosti
Foto

člověk, který zapálí stoh, by si pak neměl stěžovat, že ten stoh hoří a nepříjemně to pálí. Pokud volíte Miroslava Kalouska, a lidi jemu podobné, pak se nemůžete divit tomu, že peníze vládnou světu a lze za ně téměř vše koupit. Přičinou Vaší nepohody tedy není pan Babiš, ten je jen důsledkem. Příčinou jsou politikové typu Václava Havla, Karla Schwarzenberga, Miroslava Kalouska, a podobných person. Všichni, které volíte.

1 0
možnosti
JK

Vypůjčím si myšlenku Marka Váchy, líbí se mi. Totiž to, že pravda nikomu nepatří, nikdo ji nemůže vlastnit, tedy nikdo nemůže mít pravdu, pravdě můžeme pouze sloužit, tedy ona má nás k tomu, abychom ji vynesli na světlo, existuje nezávisle na nás, proto se jí samovládci bojí, nestačí někoho umlčet, pravda totiž zůstává.

Nevěřte těm co prohlašují, že oni mají tu jedinou pravdu, to samo o sobě pravda není.

2 0
možnosti
  • Počet článků 333
  • Celková karma 12,24
  • Průměrná čtenost 873x
Píšu, tedy jsem. Díky, že to občas někdo čtete. Neberu se příliš vážně, jen tak plkám, vymýšlím si, hraju si se slovy, protože je to pro mne tak trochu droga a tak trochu psychoterapie.